Binnenzwembad: het hele jaar binnen genieten!

Wist u dat zwemmen één van de meest gezonde manieren van bewegen is? Water maakt gewichtloos, waardoor u de kans op blessures sterk terugdringt. Een binnenzwembad is naast gezond ook nog eens heerlijk comfortabel. U hoeft de deur niet uit om een verfrissende duik te nemen in uw zwembad. Hebt u weinig ruimte? Een jetstream in uw binnenzwembad biedt uitkomst: u kunt écht zwemmen in een bad met een geringe oppervlakte. Waterwel komt graag bij u op locatie voor een advies op maat. Uw binnenzwembad ligt binnen handbereik!

Enorm duurzaam
Passend maatwerk
Gedetailleerd perfect

De luxe van thuis

Onze jarenlange ervaring in het bouwen van (bouwkundige) zwembaden op maat zorgt ervoor dat u straks het huis niet meer uitkomt. Heerlijk dobberen zonder dat u ook maar een voet buiten de deur hoeft te zetten. Sportief een baantje trekken, of heerlijk ontspannen. Het kan ook bij u thuis. Zo hebben we zelfs een binnenzwembad op een zolder gerealiseerd. De mogelijkheden zijn écht ongekend.

Ongekende mogelijkheden

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren:

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Lamellen afdekking

Onze lamellen zwembadafdekking zorgt voor een strakke afwerking, bespaart energie, voorkomt verdamping en heeft een eenvoudige bediening.
Lees meer

Verwarming

Dankzij de waterpomp, zonnecollectoren of de warmtewisselaar is het zwemwater heerlijk warm!
Lees meer

Jetstreams

het water in uw bouwkundig zwembad is met jetstreams continu in beweging. Zwemplezier verzekerd!
Lees meer