Pompen: flinke kostenbesparing

Gebruikt u veel water in uw tuin of park door een beregeningsinstallatie? Dan slaan we bij Waterwel graag een bron voor u. Op die manier hebt u altijd de beschikking over uw eigen bron, zodat u fors minder waterkosten hebt. Bijkomend voordeel: u beschikt continu over meer dan voldoende druk op het water. Uiteraard berekenen wij de vereiste capaciteit, geven u advies over de pompkeuze en installeren de pomp natuurlijk ook. U krijgt een compleet systeem, inclusief de boring van de bron, het leidingwerk en alle andere dingen die hierbij komen kijken.

Pompen

Waterwel is gespecialiseerd in de aanleg van watersystemen. Van beekloopjes met een decoratieve functie tot grondwaterbronnen die voor de watervoorziening zorgen. Het hart van deze systemen is de pomp. Wij berekenen de vereiste capaciteit, geven u advies over de pompkeuze en installeren een compleet systeem. Inclusief leidingen, filters, expansievat, drukregelaar, etc.

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: