Bronwaterzuivering: zuiver als glas

Hebt u in uw tuin uw eigen watervoorziening? Waterwel voorziet bronnen van een adequate zuivering. Een bron zien wij als een watersysteem om zelf grondwater te winnen. De zuivering gaat door middel van ingenieuze filtertechniek, die ijzer, kalk en mangaan uit het water haalt. Daardoor is het water geschikt voor drinkwater voor vee of als water voor uw beregeningsinstallatie. Natuurlijk laten we het niet alleen bij de installatie van uw bronwaterzuivering, we zorgen ook voor service en onderhoud.

Bronwaterzuivering

Waterwel voorziet bronnen - watersystemen om grondwater te winnen - van een adequate zuivering. IJzer, kalk, mangaan, etc. worden door een filter uit het water gehaald. Na zuivering is het water bij uitstek geschikt als drinkwater voor vee of als water voor een beregeningsinstallatie.

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: