Betonnen vijvers: bouwkundige topkwaliteit

Houdt u van modern, van strakke lijnen? Een betonvijver voldoet aan die wens, Zo’n bouwkundige vijver heeft een strakke afwerking en is een echte eye-catcher in uw tuin. Niet alleen het oog is belangrijk, ook de bouwkundige kwaliteit speelt een belangrijke rol. De betonnen fundering maakt het geheel oersterk. Waterwel kan aan de slag met uw eigen ontwerp, het ontwerp van uw tuinarchitect of het ontwerp uit de Waterwel-keuken. Onze jarenlange ervaring maakt dat we een hoogwaardig kwaliteitsproduct leveren. Passend in uw tuin!

Strak design
Strakke afwerking
Elke maat te maken

Laat uw fantasie de vrije loop

Een betonnen, of bouwkundige vijver ziet er direct fantastisch uit. Wat dacht u van hoge, steile wanden? Of een bovengrondse vijver? Een goede betonnen fundering maakt het mogelijk. Daarbij kunnen wij uw eigen ontwerp, of het ontwerp van uw tuinarchitect, vertalen naar een prachtige vijver.

Ongekende mogelijkheden

U kunt bij een betonnen vijver zelf aangeven hoe het eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verlichting
Rustige verlichting
Waterval
Fontein

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: