Renovatie bouwkundig zwembad in Rhenen

Renovatie zwembad in Rhenen
Categorie: Renovatie zwembad
Plaats: Rhenen

Omvang: 9x5

Voor een klant in Rhenen heeft Waterwel het gehele zwembad gerenoveerd. In zwembad zat een verweerde folie en de randstenen en terras wilde ze ook op nieuw doen.

Renovatie zwembad

Allereerst hebben we de folie in het zwembad verwijderd. Op de wanden liet op een aantal plekken het stucwerk los. Waterwel gaat voor kwaliteit en sloopt dit ook en laat de plekken weer opnieuw stuken. Daarna wordt het zwembad weer opnieuw bekleed met Trocellen isolatie. De folie kleur die in het zwembad zat was blauw en werd nu vervangen door een Alkorplan gewapende folie van 1.5mm licht grijs. De trap is bekleed met anti slip op de treden.

Vernieuwen terras

Waterwel heeft het bestaande terras gesloopt en afgevoerd. We hebben een tegel uitgezocht samen met de klant die een mooie effect geeft met de nieuwe licht grijze kleur in het zwembad. De randstenen zijn ook verwijderd en worden vervangen door een hardstenen randtegel.

Lamellen afdekking

De lamellenafdekking van het zwembad is een opbouw model bovengronds. Achter het zwembad staat een soort bank waarin de lamellen zijn opgerold. Doordat het gehele geheel grijs/zwart zou worden heeft Waterwel het opbouw lamellen systeem in een donkere kleur gespoten. Om hitte te voorkomen onder de kap zijn er meerdere roosters gemaakt in de bank. Tevens zijn alle lamellen weer met de hogedrukreiniger schoon gemaakt.

Inbouwdelen RVS

De inbouwdelen kunststof uit het zwembad waren verouderd en verweerd. Waterwel heeft deze vervangen door RVS inbouwdelen. Door een RVS skimmer en RVS inspuiters te gebruiken in combinatie met een licht grijze folie krijg je een mooie uitstraling.

Wilt u meer informatie over de renovatie van zwembaden neem contact op met Waterwel