Renovatie bouwkundig zwembad in Rhenen

Renovatie zwembad in Rhenen
Categorie: Renovatie zwembad
Plaats: Rhenen

Omvang: 9x5

Voor een klant in Rhenen heeft Waterwel het gehele zwembad gerenoveerd. In het zwembad zat een verweerde folie, de randstenen en terras mocht ook vervangen worden.

Renovatie zwembad

Als eerste hebben we de folie in het zwembad verwijderd. Op de wanden liet op een aantal plekken het stucwerk los, dit is ook gelijk vervangen. Daarna wordt het zwembad weer opnieuw bekleed met Trocellen isolatie. De folie kleur die in het zwembad zat was blauw en werd nu vervangen door een Alkorplan gewapende folie van 1.5mm licht grijs. Ook de trap is onder handen gehouden en bevat nu anti-slip folie.

Vernieuwen terras

Waterwel heeft het bestaande terras gesloopt en afgevoerd. Samen met de klant is er een mooie vervangende tegel uitgezocht, ook de randstenen zijn verwijderd en worden vervangen door een hardstenen randtegel.

Lamellen afdekking

De lamellenafdekking van het zwembad is een bovengronds model. Achter het zwembad staat een bank waarin de lamellen zijn opgerold. Doordat het geheel grijs/zwart zou worden heeft Waterwel het opbouw lamellen systeem in een donkere kleur gespoten. Om hitte te voorkomen onder de kap zijn er meerdere roosters gemaakt in de bank. Tevens zijn alle lamellen weer met de hogedrukreiniger schoon gemaakt.

Inbouwdelen RVS

De kunststof inbouwdelen uit het zwembad waren verouderd en verweerd. Waterwel heeft deze vervangen door RVS inbouwdelen. Door een RVS skimmer en RVS in spuiters te gebruiken in combinatie met een licht grijze folie krijgt het geheel een mooie uitstraling.

 

Ook interesse in een bouwkundig zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Rhenen of omgeving? Neem dan contact op.