Bouwkundig zwembad in Epe

Omvang: 9x4,5

In Epe heeft Waterwel een mooi en stijlvol bouwkundig inbouw zwembad geplaatst. Dit zwembad is voorzien van een romeinse inloop trap, onderwaterverlichting, solar lammellen-afdekking, waterbehandeling en een warmtepomp. De bovenrand is afgewerkt met hardsteen randtegel. Tevens heeft Waterwel Zwembaden het leveren van een graniet terras verzorgd.

Bouwkundig zwembad aanleg
Indien u kiest voor een bouwkundig zwembad, dan kiest u voor kwaliteit en degelijkheid. Tevens kiest u voor een zwembad die naar uw wensen aangepast kan worden. U kunt namelijk met een bouwkundig zwembad alle kanten op. U kunt het zwembad in allerlei vormen en maten laten maken.

Zandfilterinstallatie met Waterbehandeling
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met automatische Redox en PH regeling en een UV-lamp. Deze waterbehandeling in combinatie met de UV-lamp zorgen er voor dat het water ten alle tijden helder is. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Warmtepomp met Warmtewisselaar
Het bouwkundig bad heeft een technische ruimte waar een warmtepomp is geïnstalleerd. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat het water eerder op temperatuur is. Tevens heeft het zwembad de mogelijkheid om het zwembad te verwarmen met een CV-ketel. Er is namelijk ook een warmtewisselaar tussen het leidingwerk geplaatst. Nu heeft de klant de mogelijkheid om in de winter door te zwemmen.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor witte zwembadfolie. Deze folie heeft een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie perfect aansluit op de bouwkundige constructie. De traptreden bekleed met anti slip folie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met onderwaterverlichting. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. De verlichting in combinatie met de witte gewapende folie zorgt er voor dat het zwembad geheel wordt uitgelicht.

Solar Lamellen Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lammelen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water minder snel afkoelt en dat de warmte van de zon in het water vastgehouden wordt. Deze lamellenafdekking is onderwater geplaatst met een buismotor.

 

Ook interesse in een bouwkundig zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Epe of omgeving? Neem dan contact op.