Bouwkundig zwembad in Epe

Omvang: 9x4,5

In Epe heeft Waterwel een mooie en stijlvol bouwkundig inbouw zwembad geplaatst. Dit zwembad is voorzien van een romeinse inloop trap, onderwaterverlichting, solar lammellen-afdekking, waterbehandeling en een warmtepomp. De bovenrand is afgewerkt met hardsteen randtegel. Tevens heeft Waterwel Zwembaden het leveren van een graniet terras verzorgd.

Bouwkundig zwembad aanleg
Indien u kiest voor een bouwkundig zwembad, dan kiest u voor kwaliteit en degelijkheid. Tevens kiest u voor een zwembad die aan uw wensen aangepast kan worden. U kunt namelijk met een bouwkundig zwembad alle kanten op. U kunt het zwembad in allerlei vormen en maten laten maken door Waterwel Zwembaden.

Zandfilterinstallatie met Waterbehandeling
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met automatische Redox en PH regeling en een UV-lamp. Deze waterbehanding in combinatie met de UV-lampzorgen er voor dat het zwembadwater ten alle tijden glas helder is. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Warmtepomp met Warmtewisselaar
Het bouwkundig bad, heeft een technische ruimte waar een warmtepomp is gemaakt. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat het zwemwater eerder op een aangename temperatuur is. Tevens heeft het zwembad de mogelijkheid om het zwembad te verwarmen met een CV-ketel. Er is namelijk ook een warmtewisselaar tussen het leidingwerk geplaatst. Nu heeft de klant ook de mogelijkheid om in de winter door te zwemmen.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor witte zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie. De traptreden zijn nog eens apart bekleed met anti slip folie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. De verlichting in combinatie met de witte gewapende folie zorgt er voor dat het zwembad geheel wordt uitgelicht.

Solar Lamellen Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lammelen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water niet afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water. Deze lamellenafdekking is onderwater geplaatst met een buismotor.