Bouwkundig polypropyleen zwembad in Otterlo

Omvang: 10x5

Voor een klant in Otterlo heeft Waterwel een mooi zwembad gerealiseerd. Waterwel heeft de betonvloer, installatie en leidingwerk  verzorgd voor het zwembad.

Polipropyleen zwembad
Het zwembad is gemaakt van polipropyleen materiaal. Waterwel heeft voor dit zwembad de betonvloer aangelegd. Daarna is het zwembad geplaatst op de vloer.

Installatie
In de technische ruimte heeft Waterwel een luxe installatie aangelegd. Deze installatie is uitgerust met een zandfilterinstallatie inclusief zelf aanzuigende pomp en een zandfiltertank met side-klep.

Waterbehandeling:
De waterconditie wordt bijgehouden doormiddel van een A-pool systeem. Het A-pool systeem meet en corrigeert de Redox en Ph waarde met behulp van magneetpompen. Als extra handeling gaat het zwembadwater door een UVC lamp van 75watt.

Warmtewisselaar
Het zwembad wordt verwarmd door middel van een warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar wordt verward door de bestaande CV-ketel.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met led verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Deze led verlichting kan doormiddel van een kastje veranderd worden in verschillende kleuren.

Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lamellen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water minder snel afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water.

 

Ook interesse in een Polipropyleen zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Otterlo of omgeving? Neem dan contact op.