Bouwkundig polypropyleen zwembad in Otterlo

Omvang: 10x5

Voor een klant in Otterlo heeft Waterwel een mooie zwembad installatie gerealiseerd. Waterwel heeft de betonvloer, installatie en leidingwerk voor het zwembad.

Polipropyleen zwembad
Het zwembad is gemaakt van polipropyleen materiaal. Waterwel heeft voor dit zwembad een betonvloer aangelegd. Daarna is het zwembad geplaatst op de vloer.

Installatie
In de technische ruimte heeft Waterwel een luxe installatie aangelegd. Deze installatie is uitgerust met een zandfilterinstallatie met een zelfaanzuigende pomp en een zandfiltertank met side-klep.

Waterbehandeling:
De waterconditie wordt bijgehouden middel van een A-pool systeem. Het A-pool systeem meet en corrigeert de Redox en Ph waarde met behulp van magneetpompen. Als extra gaat het zwembadwater door een UVC lamp van 75watt.

Warmtewisselaar
Het zwembad wordt verwarmd door middel van een warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar wordt opgewarmd door de bestaande CV-ketel.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met Led verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Met deze Led verlichting kan de klant met een schakelaar verschillende kleuren instellen.

Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lamellen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water niet afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water.