Beregening Veenendaal

Een sproei installatie voor een groen gazon in Veenendaal

In Veenendaal heeft Waterwel een sproei installatie mogen realiseren. Een sproei installatie is een prettige manier om het gazon sterk en groen te houden zonder dat dit veel tijd in beslag neemt. Voor deze klant is er gekozen voor pop-up sproeiers. Deze sproeiers worden verzonken in het gazon geplaatst. De sproeiers zijn vriendelijk voor de ruimte en liggen niet in de weg. Zodra de installatie aangezet wordt, duwt de kracht van het water de sproeier omhoog. 

De voordelen van een sproei installatie

Het voordeel van een sproei installatie is dat deze automatisch is in te regelen. Hierdoor wordt het gazon ook tijdens vakantieperiodes goed bewaterd. Bij het plaatsen van de sproeiers dienen de sproeiers eenmalig afgesteld te worden. Daarna worden de sproeiers middels een beregeningssysteem automatisch geactiveerd volgens een gewenst schema. 

Interesse in een beregeningssysteem?

Heeft u interesse in een beregeningssysteem voor uw gazon? Door middel van jarenlange ervaring en onze uitgebreide productkennis kunnen wij een perfecte bewatering voor uw situatie realiseren. Laat u adviseren voor een op uw locatie passend (maatwerk)-beregeningssysteem! Neem contact op