Automatische beregeningsinstallatie

Automatische beregeningsinstallatie

Voor een particuliere klant heeft Waterwel een automatische beregeningsinstallatie mogen uitdenken en plaatsen. Het was de wens van de klant om de gehele tuin te voorzien van bewatering. Zowel het gazon als de beplanting worden nu van water voorzien via de automatische beregeningsinstallatie. 

Van inventarisatie tot realisatie

Allereerst zijn de wensen van de klant geïnventariseerd. Er is een nauwkeurige berekening gemaakt en er is een ontwerp getekend. Er is grondwerk verricht en de waterleidingen zijn volgens ontwerp geplaatst. De sproeiers zijn volgens de berekening nauwkeurig afgesteld en het de automatische beregeningsinstallatie is ingeregeld.  Onze deskundige medewerkers hebben de klant voorzien van uitleg en hebben de automatische beregeningsinstallatie naar tevredenheid opgeleverd.

Automatische beregeningsinstallatie laten aanleggen

Wilt u een automatische beregeningsinstallatie laten aanleggen? Door middel van jarenlange ervaring en onze uitgebreide productkennis kunnen wij een perfecte bewatering voor uw situatie realiseren. Laat u adviseren voor een op uw locatie passend (maatwerk)-beregeningssysteem! Neem contact op