Veilig en comfortabel: zwembadoverkapping

Hebt u zelf jonge kinderen of komen er regelmatig kinderen in uw tuin? Dan is veiligheid en een deugdelijke afdekking van uw (bouwkundig) zwembad van levensbelang. Een zwembadoverkapping is veilig en heel comfortabel: u zwemt overkapt, deels overkapt (heerlijk in het voorjaarszonnetje) of helemaal open. Uitgezwommen? Dankzij de vederlichte en duurzame constructie opent en sluit u de zwembadoverkapping met gemak alleen. Veiligheid en comfort verzekerd!

Afsluitbaar
Strakke rails
Netjes afgewerkt

Subtropisch zwemmen

Subtropisch zwemmen in uw eigen tuin, kan dat? Een zwembadoverkapping zorgt voor enorme temperatuurwinst, gratis wateropwarming door zonnestralen en minder waterverdamping. Daardoor ontstaat (overkapt) een haast subtropisch zwemklimaat. Het grote genieten kan beginnen, tot maar liefst 365 dagen per jaar. Hebt u speciale wensen als het gaat om uitstraling? Een zwembadoverkapping is verkrijgbaar in diverse modellen en alle RAL-kleuren. Bovendien is de overkapping duurzaam, door de solide en stormvaste constructie.

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Een zwembad zoals u dat wilt

Wij maken het zwembad van uw dromen. Verrijkt met de opties en technieken die u wilt. Of u nu voor een (bouwkundig) zwembad  in uw tuin gaat, of een volwaardig binnenzwembad, u bepaalt. Van verwarming tot verlichting. Wij zetten de puntjes op de i. Zodat u kunt genieten in stijl. Bekijk de mogelijkheden: