Zwembadwaterbehandeling: fris en helder!

Hoe lekker is het om dagelijks zeker te zijn van schoon en helder water? Waterwel maakt zich dankzij grondige filtering dagelijks sterk voor de juiste waterkwaliteit. Dat betekent niet automatisch het gebruik van chloor. Er zijn inmiddels ook allerlei chloorarme oplossingen, zodat u zwemt in kristalhelder en gezond water. Hoe dat gaat? Dankzij onze filteroplossingen heeft u er geen omkijken naar. Wat rest is genieten!

Ontzorgen
Professioneel
Verfrissend

Chloorarm water

Waterwel gaat voor zekerheid en kwaliteit als het gaat om waterbehandeling. Troebel en onfris water nodigt absoluut niet uit om te gaan zwemmen. Onze filterinstallatie meet een aantal momenten per dag de concentratie Chloor en PH-waardes, waarna dit automatisch wordt bijgevuld. Nog minder chloor in uw zwemwater? Waterwel adviseert u dan een UVC desinfectielamp. Daarmee reduceert u het chloorgebruik met nog eens 50%. Hoe dan ook: wij gáán voor frishelder water in uw (bouwkundig) zwembad of zwemvijver!

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Een zwembad zoals u dat wilt

Wij maken het zwembad van uw dromen. Verrijkt met de opties en technieken die u wilt. Of u nu voor een (bouwkundig) zwembad  in uw tuin gaat, of een volwaardig binnenzwembad, u bepaalt. Van verwarming tot verlichting. Wij zetten de puntjes op de i. Zodat u kunt genieten in stijl. Bekijk de mogelijkheden: