Jetstreams zorgen voor continue beweging

Heerlijk zwemmen zonder van plaats te veranderen? Dat kan dankzij een jetstream, gemonteerd in uw overloopzwembad, bouwkundig zwembad, betegeld zwembad, polyester zwembad of prefab betonzwembad. Het comfort van zo’n jetstream is hoog. U kunt heerlijk zwemmen in de stroming, zo’n jetstream zorgt voor extra zwemplezier. Uiteraard zijn er diverse soorten jetstreams, zowel qua vermogen als qua design. Uw wensen zijn leidend voor ons jetstreamadvies!

Eindeloos zwemmen

Ongeacht de afmetingen van uw zwembad kunt u met een jetstream toch comfortabel zwemmen. Dankzij de tegenstroom zwemt u wel, maar verandert u niet van plaats. Dat maakt een groot formaat zwembad overbodig. Het zwemwater is continu in beweging, wat zorgt voor leven in het water. Dat vergroot comfort, maar ook plezier. Daarom: een jetstream in uw zwembad is het overwegen meer dan waard!

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Een zwembad zoals u dat wilt

Wij maken het zwembad van uw dromen. Verrijkt met de opties en technieken die u wilt. Of u nu voor een (bouwkundig) zwembad  in uw tuin gaat, of een volwaardig binnenzwembad, u bepaalt. Van verwarming tot verlichting. Wij zetten de puntjes op de i. Zodat u kunt genieten in stijl. Bekijk de mogelijkheden: