Bodemzuigers: áltijd een schoon zwembad

Hoe zorgt u nu voor een continu schoon (bouwkundig) zwembad? Uw zwembad schoonhouden is noodzaak, net zoals stofzuigen in huis. Natuurlijk zijn er wel verschillende manieren om dat te doen. Waterwel levert handbediende vacuüm bodemzuigers, die u met een flexibele slang koppelt op een hiervoor bestemde aansluiting in uw zwembad. Kiest u voor nog meer gemak? Neem dan een automatische bodemzuiger die de bodem en de wanden ontdoet van allerlei vuil.

Schoon
Gemakkelijk te bedienen
Meerdere borstels

Het gaat vanzelf

Een automatische bodemzuiger doet zijn werk helemaal zelfstandig. Uw enige taak? De zuiger laat u in het water zakken en de zuiger doet volledig zelfstandig zijn werk. Hij schakelt zichzelf automatisch uit, waarna u de bodemzuiger weer uit het water haalt. Even de opvangbak legen en klaar is kees. Gemak, hygiëne en zwemplezier gaan dankzij de Waterwel-bodemzuigers.

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Een zwembad zoals u dat wilt

Wij maken het zwembad van uw dromen. Verrijkt met de opties en technieken die u wilt. Of u nu voor een (bouwkundig) zwembad  in uw tuin gaat, of een volwaardig binnenzwembad, u bepaalt. Van verwarming tot verlichting. Wij zetten de puntjes op de i. Zodat u kunt genieten in stijl. Bekijk de mogelijkheden: