Makkelijk en strak: lamellen zwembadafdekking

Zwemmen is heerlijk, maar hoe zorgt u voor een gemakkelijke afdekking? Een lamellenafdekking is niet alleen een prachtige afwerking van uw (bouwkundig) zwembad, met een druk op de knop is uw zwembad open of dicht. De lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en daarmee altijd kloppend met uw omgeving. Zo’n lamellen zwembadafdekking is ook duurzaam. Dat scheelt tot 50% van de normale verwarmingskosten!

Weggewerkte lamellen
Inbouw lamellen
Opbouw lamellen

Energie besparen?

Een lamellen zwembadafdekking is een duurzame manier om uw zwembad af te dichten. Doordat u het wateroppervlak afdekt, verdampt het water nagenoeg niet. Wilt u energie opwekken met de lamellen? Dan zijn solarlamellen de oplossing! Die lamellen laten zonnewarmte toe, waardoor de bijverwarmingskosten flink reduceren. Daardoor zwemt u langer (of zelfs het hele jaar!) in behaaglijk warm zwemwater. Goede isolatie is dus geld waard! U zwemt bovendien altijd in schoon zwemwater.

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Een zwembad zoals u dat wilt

Wij maken het zwembad van uw dromen. Verrijkt met de opties en technieken die u wilt. Of u nu voor een (bouwkundig) zwembad  in uw tuin gaat, of een volwaardig binnenzwembad, u bepaalt. Van verwarming tot verlichting. Wij zetten de puntjes op de i. Zodat u kunt genieten in stijl. Bekijk de mogelijkheden: