Serena Spa: Zelf samen te stellen jacuzzi’s

De kwaliteit van Serena Spa jacuzzi’s is echt iets unieks. Doordat deze jacuzzi’s lokaal geproduceerd worden, is er een groot oog voor detail en kwaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen en het luxueuze design maken het plaatje helemaal compleet. Voor een Serena Spa begeleiden wij u in het gehele traject, van idee tot realisatie. U kunt namelijk uw Serena Spa jacuzzi helemaal naar eigen wens samenstellen. Benieuwd hoe dat er in werkelijkheid uitziet? In ons portfolio vindt u diverse jacuzzi’s die we al hebben mogen realiseren. Als u meer wilt weten over Serena Spa jacuzzi’s, neem dan contact met ons op.

Nederlands fabrikaat
Veel modellen
Talloze opties

Verschillende vormen, diverse afwerkingen

Serena Spa jacuzzi’s kunnen helemaal naar eigen wens worden samengesteld. Verschillende vormen, diverse kleuren en talloze opties. Het samenstellen van uw jacuzzi kan tot in de kleinste details naar uw wensen worden gemaakt. Zo heeft u een brede keus aan waterjets, is er verlichting in diverse kleuren en is de Canadees cederhout omkasting in verschillende kleuren af te werken. Voor optimaal gebruiksgemak zijn Serena Spa jacuzzi’s ook te bedienen met een app.

Uw eigen wellness

Serena jacuzzi’s kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld en kunnen ook voorzien worden van diverse opties. Wij maken uw jacuzzi perfect voor uw situatie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan de volledige Serena Spa brochure.

Hydromassage

Ultieme ontspanning en een echt wellness-gevoel dankzij instelbare bubbels.

Kleurentherapie

De verlichting is volledig naar eigen wens in te stellen. Kies een kleur die u ontspant.

Diverse vormen

Beschikbaar in diverse vormen en maten en dus helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Bediening via app

Volledige controle over uw jacuzzi dankzij handige smart-bediening via de app.

Uw wellness, onze passie

Waterwel is al jarenlang met passie zwembaden en jacuzzi’s aan het realiseren waar wij oprecht trots op zijn. In allerlei formaten, binnen en buiten, in heel Nederland. Met de mooiste ontwerpen van architecten, tuinontwerpers en uit eigen koker. Maar onze ambities reiken verder. Met de nieuwste technieken gaan wij voor groen en realiseren we ook prachtige zwemvijvers en biopools waarin chloorvrij gezwommen kan worden. Dankzij een veilige waterbehandeling en filterinstallatie is de benodigde hoeveelheid chloor minimaal. En ook daar zijn wij trots op. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van chloorarm zwemmen.