Jacuzzi’s: een wellness gevoel in eigen huis

Na een lange en zware dag mentaal en fysiek helemaal ontspannen, of juist een verkwikkende start van de dag? Met uw eigen jacuzzi heeft u de vrijheid om een wellness-moment te creëren wanneer u maar wilt. Bij Waterwel maken we deze droom werkelijkheid met onze hoogwaardige jacuzzi’s. Van droom tot werkelijkheid begeleiden we u met het ontwerpen en plaatsen van uw spabad. Benieuwd hoe dat er in werkelijkheid uitziet? In ons portfolio vindt u diverse jacuzzi’s die we al hebben mogen realiseren. Als u meer wilt weten over jacuzzi’s en spabaden, neem dan contact met ons op.

Buiten een jacuzzi inbouwen voor tuin en terras

Een jacuzzi in de tuin combineert het buitenleven-gevoel met een hoogwaardig stukje wellness. Of u nu op een warme zomeravond nog even wilt afkoelen of juist in de winter heerlijk wilt opwarmen, met een jacuzzi in de tuin voelt elke dag als vakantie. Waterwel bouwt jacuzzi’s op maat die wij naadloos kunnen laten aansluiten aan uw terras en kunnen inbouwen in uw tuin. Een perfecte afwerking met een hoogwaardige uitstraling. Dat is een genot om te gebruiken en om naar te kijken.

Eigen wens wordt werkelijkheid

Onze jacuzzi’s kunnen volledig naar uw wens worden vormgegeven en kunnen ook voorzien worden van diverse opties. Wij maken uw jacuzzi perfect voor uw situatie.

Afdekking

Beschermt het water tegen vuil en zorgt voor minder temperatuurverlies.

Zitbank

Geniet optimaal van uw jacuzzi met een ergonomische en goed uitgedachte zitting.

Hydromassage

Ultieme ontspanning en een echt wellness-gevoel dankzij instelbare bubbels.

Verlichting

Geniet dag en nacht van uw jacuzzi met stijlvolle ingebouwde verlichting

Uw wellness, onze passie

Al jarenlang realiseren wij zwembaden en jacuzzi’s waar wij oprecht trots op zijn. In allerlei formaten, binnen en buiten, in heel Nederland. Met de mooiste ontwerpen van architecten, tuinontwerpers en uit eigen koker. Maar onze ambities reiken verder. Met de nieuwste technieken gaan wij voor groen en realiseren we ook prachtige zwemvijvers en biopools waarin chloorvrij gezwommen kan worden. Dankzij een veilige waterbehandeling en filterinstallatie is de benodigde hoeveelheid chloor minimaal. En ook daar zijn wij trots op. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van chloorarm zwemmen.

Uw eigen spa
Volledig maatwerk
Hoogwaardig genieten

Zij gingen u voor

Van praktische spabaden tot complete bouwkundige jacuzzi’s, bij Waterwel wordt het allemaal gemaakt. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: