Lamellen zwembadafdekking vervangen: snel besparen

Een lamellen zwembadafdekking heeft veel voordelen: het houdt het vuil tegen, de warmte vast en bespaart kosten. Helaas gaat ook een lamellen zwembadafdekking wel een stuk. Chloor, chemicalieën en met name UV-straling zorgen voor slijtage van de lamellen. Daarnaast kunnen ook hagelbuien en zware regenbuien hun tol eisen. Ook kan er verkleuring optreden, waardoor de lamellen minder fraai ogen. Tevens kan de (buis)motor kapotgaan. Is uw lamellen zwembadafdekking aan vervanging of reparatie toe? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van een lamellen afdekking en zo onbezorgd kunt genieten van uw zwembad.

Wees er op tijd bij

In het onderhoud kunt u veel dingen zelf doen. Het vervangen van een lamellenafdekking kunt u echter beter aan een specialist overlaten. De afdekking moet nauwkeurig geplaatst worden en goed afsluiten. Zo weet u zeker dat u weer van de voordelen van een lamellen afdekking kunt genieten: de warmte wordt vastgehouden zodat u bespaart op stookkosten en uw zwembad blijft schoner. Genieten.

Zij gingen u voor

Al jarenlang realiseren wij prachtige zwembaden. Mét lamellen zwembafdekking. Ook voor onderhoud en vervanging kunt u bij ons terecht.

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: