Vacature Verkoper Zwembaden

Ben jij een energieke verkoper? Heb je technische affiniteit en wil je graag meewerken om de mooiste zwembaden en zwemvijvers te verkopen? Geniet je er van om zowel klant als aannemer te voorzien van een passend advies? Dan nodigen we je graag uit om verder te lezen en om te solliciteren op de vacature van Verkoper zwembaden.

Waterwel maakt al sinds 2000 menig klant blij met water! Door het aanleggen en onderhouden van zwembaden, zwemvijvers, siervijvers of beregeningsystemen is het mogelijk om een echte toevoeging aan de tuin te geven. Neem een kijkje op onze website voor de foto's van de gaafste projecten.
Door het bieden van aanleg, onderhoud en service is Waterwel dé partij voor de lange termijn. Door onze centrale ligging ontzorgen we de klanten bij al hun vragen en wensen.

Door de groei die Waterwel meemaakt en de gezonde ambitie die we hebben voor de toekomst zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper van zwembaden en zwemvijvers. Graag vertellen we je meer over onze ambities in een persoonlijk gesprek.

Functieomschrijving

Wat doet een verkoper van zwembaden nou precies; Je gaat aan de slag als adviseur zwembaden en zwemvijvers en probeert de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen naar een op maat gemaakte offerte. Uiteraard probeer je er voor te zorgen dat deze offerte overgaat in een project. Tijdens het project onderhoud je contact met de klant of alles naar wens verloopt. Naderhand is het mogelijk om nog service en onderhoud te verlenen door middel van een onderhoudscontract. Dit stem je af met de klant en desbetreffende monteurs. Door goed samen te werken met de klant (particulier of aannemer), de werkvoorbereiding en de monteurs zorg je dat alles goed verloopt.

De zwembaden die Waterwel verkoopt en plaatst zijn veelal bouwkundige zwembaden met een behoorlijk stukje techniek erbij. Het zijn geen kant en klaren baden waarvan je model A en B kunt verkopen en elk bad is een op maat gemaakt stukje techniek. Naast je commerciële karakter is het dus ook belangrijk dat je gevoel hebt voor techniek. Je zult vragen krijgen over aansluitingen, pompen en waterfilters. Je wilt het beste advies uitbrengen dus je maakt je de materie snel eigen en het lijkt je een uitdaging om dat te leren. Daarnaast is het handig als je het bouwkundige proces snapt zodat je dit kunt doorspreken met klant en werkvoorbereider.

 • Commercieel en ondernemend
 • Enige jaren ervaring in verkoop
 • Affiniteit met techniek of bouw
 • Communicatief sterk
 • Rijbewijs B

Herken jij bovenstaande punten bij je zelf en denk je dat je bij een gemotiveerde en gedreven club past met jonge mensen? Reageer dan!

Waarom Waterwel?
Zoals we al beschreven hebben kom je te werken in een leuk en ambitieus bedrijf. Graag vertellen we onze groeiplannen in een persoonlijk gesprek, daarbij bespreken we gelijk je mogelijkheden. Het betreft een hele dynamische functie waarbij je zwembaden kunt gaan verkopen vanuit onze (nieuwe) showroom en veel op locatie bij de klant. Je bent dus regelmatig onderweg en hebt veel vrijheid. Verder hangt er een goede werksfeer, zijn er goede algemene voorwaarden en voldoende groeimogelijkheden.
Oftewel:

 • Goede begeleiding en mooie opstap naar een mooie functie.
 • Het meewerken aan prachtige producten op schitterende locaties
 • Veel werk in de buitenlucht
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Goed salaris!
 • Vervoer van de zaak
 • Persoonlijke groeimogelijkheden
 • Werken met gezellige en leuke collega’s

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!
Lijkt het je wat of wil je meer weten? Bel of App gerust met Michel van den Berg 06-46738929.