Vacature zwembadmonteur (40 uur)

Bij Waterwel maken wij al jaren klanten blij met zwembaden, zwemvijvers, siervijvers en beregeningssystemen. Ieder project is uniek en resulteert in prachtige (bouwkundige) hoogstandjes. Van groot tot klein, van modern tot landelijk, voor iedere klant komt er een passende wateroplossing.

De gouden draad door alles wat we bij Waterwel doen, ligt in het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Zo zorgen wij er voor dat de klant jaren lang kan genieten van onze hoogwaardige wateroplossingen. Waterwel is gevestigd in Renswoude en bediend vanuit die centrale ligging klanten door heel Nederland. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van aanleg, onderhoud, renovatie en service als het gaat om zwembaden, zwemvijvers, siervijvers of beregeningssystemen. Door de groei die we mee maken en de ambitie die we hebben voor de toekomst zijn we op zoek naar een allround zwembad monteur.

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag als monteur van binnen- en buitenzwembaden. Voor de klant ben jij op locatie het visitekaartje en aanspreekpunt van Waterwel. Samen met je collega ben je het visitekaartje en aanspreekpunt voor de klanten op locatie. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van zwembaden door heel Nederland. We zijn op zoek naar een (startende) collega die affiniteit heeft met techniek en/of bouw en die weet van aanpakken. Je bent als zwembad monteur bij Waterwel breed inzetbaar. Van je directe collega leer je de kneepjes van het vak en kan je jezelf ontwikkelen tot een ervaren zwembaden monteur.

Eigenschappen die wij graag zien:

  • Affiniteiten met techniek en/of bouw
  • Gedreven persoonlijkheid;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een echte teamplayer;
  • Een proactieve houding.

Wat wij jou te bieden hebben:

  • Verantwoordelijke en uitdagende baan bij een ambitieus bedrijf;
  • Afwisseling en ruimte voor eigen initiatieven;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de aard van de functie;
  • Persoonlijke groeimogelijkheden;
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Stuur dan nu je sollicitatie voorzien van CV naar info@waterwel.nl of bel naar Renée van den Berg (06-23119683).