Vacature Installatiemonteur

Wil jij als echte techneut, handige Harry of Willie Wortel ons ondersteunen bij het aanleggen van de installaties die het mogelijk maken dat we prachtige zwembaden, vijvers of beregeningen kunnen verkopen? Lees dan gauw verder!

Water is ons vak, daar beleven we iedere dag plezier aan. Of het nu gaat om een beregeningsinstallatie, zwembad of  een zwemvijver, Waterwel is graag uw inspiratiebron voor buiten. Voor onze afdeling pompen en filters zijn we op zoek naar een echte techneut, iemand die handig is en het leuk vindt om meer te weten te komen van pompen, filters en watersystemen. Kortom een echte sleutelaar die gedreven is om te leren!

Door de groei die Waterwel doormaakt, en om onze kennis te blijven ontwikkelen zijn we op zoek naar een installatiemonteur voor pompen, filters en watersystemen. Het is niet belangrijk of je hier al ervaring mee hebt, als je maar de ambitie hebt om dit te leren. Ervaring in de installatietechniek, autotechniek, elektrotechniek of uit een andere techniek branche zou mooi zijn maar zeker niet noodzakelijk.

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag als monteur van pompen en filters voor zwembaden en beregeningsinstallaties. Je bent het visitekaartje van Waterwel en aanspreekpunt voor klanten met vragen over pompen en filters. Je lost storingen op, onderhoud de systemen die al zijn aangelegd en gaat mee in de aanleg van nieuwe systemen. Samen met je collega’s zorg je dat de vragen van klanten worden beantwoord en dat de installaties die zijn aangelegd goed draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van pompen en filtersystemen. Dit kan zijn bij een zwembad maar ook bij een beregening of een klant uit de agrarische sector. Er zijn namelijk veel boeren die een eigen pomp hebben of aangelegd willen hebben. Door jouw kennis en kunde geef je de klant het vertrouwen en zorg je dat de installatie naar behoren werkt. We zoeken iemand met technische handen, een sleutelaar, maar vooral een gedreven iemand die interesse heeft in de techniek en er elke dag meer van wil weten.

 • Enkele jaren ervaring in de installatietechniek is een pre
 • Gedreven en gemotiveerd
 • Goede communicatieve vaardigheden en een fijne uitstraling
 • Je voelt je thuis in een jong en enthousiaste groep

 

Waarom Waterwel
Zoals we al beschreven hebben kom je te werken in een leuk en ambitieus bedrijf. Graag vertellen we onze groeiplannen in een persoonlijk gesprek, daarbij bespreken we gelijk je doorgroeimogelijkheden. Naast een leuk bedrijf ga je ook echt mooie producten maken! Zwembaden, zwemvijvers en siervijvers zijn exclusieve producten waarbij uitstraling erg belangrijk is. Je komt dus regelmatig op mooie locaties terecht.

 • Goede begeleiding en mooie opstap naar een mooie functie.
 • Het meewerken aan prachtige producten op schitterende locaties
 • Veel werk in de buitenlucht
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Goed salaris!
 • Eigen vervoer
 • Werken met goed gereedschap
 • Persoonlijke groeimogelijkheden
 • Werken met gezellige en leuke collega’s

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Lijkt het je wat of wil je meer weten? Bel of App gerust met Anthony Duinkerke 06-10574112. Een mailtje met cv zien we ook graag tegemoet op anthony@waterwel.nl