Renovatie bouwkundig zwembad in Lienden

Omvang: 9x5

Voor een klant in Lienden heeft Waterwel een bestaand zwembad opgeknapt. Het bouwkundige zwembad had een aantal lekkages in de folie en leidingwerk. Het gehele zwembad en alle leidingen zijn gecontroleerd op lekkages.

Renovatie zwembad
Allereerst hebben we het zwembad geheel schoongemaakt. Daarna hebben we het zwembad nagelopen en de gewapende folie gerepareerd waar nodig was. Daarna is al het opgegraven leidingwerk van het zwembad gecontroleerd op lekkages.

Terras en Randtegels
De randtegels van het zwembad zijn er allemaal weer opnieuw opgelijmd. Het terras om het zwembad heen is ook weer opnieuw erom heen gelegd. Tevens zijn de zijkanten afgewerkt met Kunstgras. Dit vermijdt vuil op het terras en in het zwembad.

Afdekking
Ook is er een nieuwe afdekking op het zwembad geplaatst. Het zwembad wordt nu afgedekt met een foam deken. Deze klant heeft voor deze manier van afdekken gekozen omdat dit gemakkelijk en aantrekkelijk in prijs is.

Verlichting
Het zwembad is voorzien van 2 Led lampen Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Het zwembad wordt een pareltje in de tuin.