Renovatie bouwkundig zwembad in Leersum

Omvang: 10x4

Uw heeft al een zwembad in de tuin en uw gebruikt hem niet omdat……. ! We hebben dit jaar al verschillende zwembaden gerenoveerd. Zwembadrenovatie is lang zo kostbaar niet maar u heeft wel een zwembad waar u weer jaren mee vooruit kunt. In Leersum hebben we in de afgelopen tijd ook een zwembad gerenoveerd. En niet alleen het zwembad maar ook de randstenen zijn vernieuwd. Het doet de hele tuin en het aanblik van het zwembad veranderen.

Renovatie zwembad
Allereerst hebben we de folie in het zwembad verwijderd. Daarna wordt het zwembad weer opnieuw bekleed met Trocellen isolatie. De folie kleur die in het zwembad zat was Adria blauw en werd nu vervangen door een Alkorplan gewapende folie van 1.5mm licht blauw van kleur. De trap is bekleed met anti slip op de treden.

Randstenen zwembad:
Waterwel heeft het bestaande randtegels gesloopt en verwijderd. Deze is vervangen door een grijze hardstenen randtegel met overhangende neus.

Lamellen afdekking
Het bestaande zwembad was afgedekt met een foam afdekking. Deze foam afdekking moest handmatig worden opgerold met een oproller. Waterwel heeft deze afdekking vervangen met een Solar Lamellenafdekking. Met deze lamellenafdekking kan de klant het zwembad automatisch afdekken. Ook kan doormiddel van deze Solar lamellen de klant gemakkelijk het zwembad verwarmen zonder dat het extra energiekosten heeft.