Renovatie bouwkundig zwembad in Driebergen

Omvang: 10x5

Voor een klant van hoveniers bedrijf Wijnen heeft Waterwel een prachtig en luxe bouwkundig zwembad geplaatst in Driebergen. Dit prachtige zwembad is voorzien van een romeinse inloop trap, onderwaterverlichting, solar lammellen-afdekking, waterbehandeling en een warmtepomp. Door de afwerking met een lichte kleur tegel is het echt heel mooi plaatje in de tuin geworden.

Bouwkundig zwembad aanleg
Het zwembad is een bouwkundig zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte / breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.
Zandfilterinstallatie

Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met automatische Redox en PH regeling en een UV-lamp. Deze waterbehanding in combinatie met de UV-lampzorgen er voor dat het zwembadwater ten alle tijden glas helder is. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Warmtepomp met Warmtewisselaar
Het bouwkundig bad, heeft een technische ruimte waar een warmtepomp is gemaakt. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat het zwemwater eerder op een aangename temperatuur is. Tevens heeft het zwembad de mogelijkheid om het zwembad te verwarmen met een CV-ketel. Er is namelijk ook een warmtewisselaar tussen het leidingwerk geplaatst.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor witte zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie. De traptreden zijn nog eens apart bekleed met anti slip folie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. De verlichting in combinatie met de witte gewapende folie zorgt er voor dat het zwembad geheel wordt uitgelicht.

Jetstream zwembad
Om een zwembad compleet te maken kiest u voor een Jetstream. In dit zwembad is een UWE Juno Jetstream geplaatst. Deze Jetstream is voorzien van een zeer krachtige zelfaanzuigende pomp van 3.5KW 400V. Op deze manier maakt het niet uit hoe groot u het zwemba maakt. Met deze jetstream kunt perfect baantjes zwembaden. Tevens zorgt dit apparaat voor heel veel extra kinder speel plezier in het zwembad.

Solar Lamellen Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lammelen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water niet afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water. Deze lamellenafdekking is onderwater geplaatst met een buismotor.