Bouwkundig zwembad in Soest

Omvang: 7.30x 3.60

Waterwel heeft bij onze klant is Soest een prachtig prefab zwembad gerealiseerd. Dit ovale zwembad is voorzien van onderwaterverlichting, en een noppen folie met oprolinstallatie. Een prachtig en gebruiksvriendelijk privé-zwembad.

Prefab zwembad

Het zwembad bestaat uit een stalen wand met een inhang-liner. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Dit zwembad heeft een prachtige uitstraling doordat deze is afgewerkt met hardstenen randtegels.

Filterinstallatie

Het Prefab zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast is er een skimmer geplaatst. Deze skimmer filtert het drijvend vuil van de oppervlakte.

Zwembadfolie

Bij dit zwembad is gekozen voor blauwe zwembadfolie. Deze 3D folie is op maat gemaakt voor het zwembad. Op deze manier kan de folie snel en met uiterste precisie gemonteerd worden.

Onderwaterverlichting

Het zwembad is uitgerust met onderwaterverlichting. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Het zwembad wordt door middel van 2 spotjes van 50 watt lampen verlicht. De verlichting wordt aangestuurd door een schakelkast in de technische ruimte.

Afdekking

Tot slot is het geheel afgedekt met noppenfolie die opgerold kan worden met een oprolinstallatie. Deze zorgt ervoor dat de temperatuur van het water minder snel afkoelt. Deze afdekking is relatief goedkoop en van goede kwaliteit.

Ook interesse in een bouwkundig zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Soest of omgeving? Neem dan contact op