Bouwkundig zwembad in Soest

Omvang: 7,30x3,60

Waterwel heeft bij deze klant een prachtig project gemaakt met het bouwen van een prefab zwembad. Dit ovale zwembad is voorzien van onderwaterverlichting, en een noppen folie met oprolinstallatie. Een prachtig en gebruiksvriendelijk privé-zwembad.

Prefab zwembad

Het zwembad bestaat uit een stalen wand met een inhang liner. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dieptes. Dit zwembad heeft een prachtige uitstraling doordat deze is afgewerkt met hardstenen randtegels.

Filterinstallatie

Het Prefab zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast zijn is er 1 skimmer geplaatst. Deze skimmer filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Zwembadfolie

Bij dit zwembad is gekozen voor blauwe zwembadfolie. Deze folie bestaat uit een 3D gemaakte folie op de afmeting van het zwembad. Op deze manier is de folie binnen een dag gemonteerd in het zwembad.

Onderwaterverlichting

Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Het zwembad wordt door middel van 2 spotjes van 50watt lampen verlicht. De verlichting wordt gestuurd door een schakelkast die in de technische ruimte gemonteerd is.

Afdekking

Tot slot is het geheel afgedekt met noppenfolie die opgerold kan worden met een oprolinstallatie. Deze zorgt ervoor dat de temperatuur van het water niet zo snel afkoelt. Deze manier van afdekken is goed en aantrekkelijk in prijs.
Wilt u meer informatie over bouwkundige zwembaden neem contact op met Waterwel