Bouwkundig zwembad in Lunteren

Omvang: 8x4

Voor een klant in Lunteren heeft Waterwel een heel mooi bouwkundig zwembad gerealiseerd. Dit prachtige zwembad is voorzien van een poleyster romeinse trap, onderwaterverlichting, solar lammellen-afdekking. Een gebruiksvriendelijk privé-zwembad.

Bouwkundig zwembad
Het zwembad is een bouwkundig zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte / breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.

Filterinstallatie
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor blauwe zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Het zwembad wordt een pareltje in de tuin.

Zonnecollectoren
Het zwembadwater wordt door de zonnecollectoren op het dak gepompt. Deze zwarte panelen worden verwarmd door de zon en verwarmen zo het water wat er door heen wordt gepompt.

Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lammelen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water niet afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water.