Bouwkundig zwembad in Ederveen

Omvang: 8x4

Voor een klant in Ederveen heeft Waterwel een prachtig bouwkundig zwembad gerealiseerd. Dit prachtige zwembad is voorzien van een romeinse trap, onderwaterverlichting, solar lamellen-afdekking. Een prachtig en gebruiksvriendelijk privé-zwembad.

Bouwkundig zwembad
Het zwembad is een bouwkundig zwembad. Het zwembad is gebouwd in samenwerking met de klant. Het metselwerk is door de klant zelf gedaan en Waterwel heeft dit begeleid door advies te geven over de maten en doorvoeren etc.

Filterinstallatie
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor blauwe zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Het zwembad wordt verlicht met 2 stuks par 56 lampen.

Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lamellen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water niet afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water.