Bouwkundig zwembad in Amstelveen

Omvang: 8x4.5x1.5m

Voor een klant in Amstelveen heeft Waterwel zwembaden BV een prachtig en luxe bouwkundig zwembad geplaatst. Dit prachtige zwembad is voorzien van een vierkante inlooptrap, onderwaterverlichting, Polycarbonaat solar lamellen afdekking, waterbehandeling en een warmtepomp. Door de Alkorplan zwarte zwembad folie is het echt heel mooi plaatje in de tuin geworden.

Bouwkundig zwembad aanleg
Het zwembad is een bouwkundig zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte / breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.

Zandfilterinstallatie
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met automatische Redox en PH regeling en een UV-lamp. Deze waterbehanding in combinatie met de UV-lampzorgen er voor dat het zwembadwater ten alle tijden glas helder is. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte. Voor de pompen kiezen wij een energie zuinige pomp welke ook geluidsarm is.

Warmtepomp
Het bouwkundig bad, heeft een technische ruimte waar de filteirnstallatie is geinstalleerd. Aan het leidingwerk is ook een warmtepomp is gemaakt. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat het zwemwater eerder op een aangename temperatuur is. Deze warmtepomp moet buiten geplaatst worden om dat deze het zwembad opwarmd met samengeperste lucht.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor zwarte zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie. De traptreden zijn nog eens apart bekleed met anti slip folie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. De verlichting in combinatie met de witte gewapende folie zorgt er voor dat het zwembad geheel wordt uitgelicht.

Solar Lamellen Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lammelen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water niet afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water. Deze lamellenafdekking is onderwater geplaatst met een buismotor.