Bouwkundig zwembad in Amstelveen

Omvang: 8x4.5x1.5m

Voor een klant in Amstelveen heeft Waterwel zwembaden B.V. een prachtig en luxe bouwkundig zwembad geplaatst. Dit prachtige zwembad is voorzien van een vierkante inlooptrap, onderwaterverlichting, Polycarbonaat solar lamellen afdekking, waterbehandeling en een warmtepomp. Door de Alkorplan zwarte zwembad folie het een prachtig plaatje.

Bouwkundig zwembad aanleg
Door de klant is gekozen voor een bouwkundig zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte/breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.

Zandfilterinstallatie
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met automatische Redox en PH regeling incuslief UV-lamp. Deze waterbehandeling in combinatie met de UV-lamp zorgen er voor dat het zwembadwater ten alle tijden glas helder is. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte. Ook is er voor een zuinige pomp gekozen die zo goed als geen geluid maakt.

Warmtepomp
Het bouwkundige zwembad, heeft een technische ruimte waar de filterinstallatie is geïnstalleerd. Aan het leidingwerk is ook een warmtepomp toegevoegd. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat het zwemwater eerder op een aangename temperatuur is. Geadviseerd wordt om deze warmtepomp buiten te plaatsten in verband met de hete luchtstroom.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor zwarte zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie perfect aansluit op de bouwkundige constructie. De traptreden zijn uitgerust met anti-slip folie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met onderwaterverlichting. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. De verlichting in combinatie met de witte gewapende folie zorgt er voor dat het zwembad geheel wordt uitgelicht.

Solar Lamellen Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lammelen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water niet afkoelt en de warmte van de zon vasthoudt in het water. Deze lamellenafdekking is onderwater geplaatst met een buismotor.

 

Ook interesse in een luxe bouwkundig zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Amstelveen of omgeving? Neem dan contact op.