Bouwkundig overloop zwembad in Hoevelaken

Omvang: 9x4,5

Indien u voor design kiest dan kiest u voor een bouwkundig overloop zwembad. In Hoevelaken hebben we een prachtig bouwkundig overloop zwembad gebouwd. Dit inbouwzwembad is bekleed met antraciet kleur folie en RVS inbouwdelen. De bovenrand is afgewerkt met een hardsteen randtegel.

Bouwkundig overloopgoot zwembad
Het zwembad wat we hier gebouwd hebben is een bouwkundig overloop zwembad. Bouwkundige zwembaden zijn in elke maat of vorm te maken. Nu heeft Waterwel zwembaden een perfecte constructie bedacht waarmee het water over de randtegel heen stroomt in een sleufje van een cm breed verdwijnt. Het mooie van een overloop goot zwembad is dat het waterniveau gelijkt staat met de bovenkant van je randtegel.

Zandfilterinstallatie met Waterbehandeling
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met automatische Redox en PH regeling en een UV-lamp. Deze waterbehanding in combinatie met de UV-lamp zorgen er voor dat het zwembadwater ten alle tijden glas helder is. Het zwembad water wordt via de overloopgoot naar de buffertank gebracht daaruit zuigt de pomp het water aan. En via de RVS inspuiters wordt het weer onderin het zwembad gespoten.

Zwembad Warmtepomp
Het bouwkundig bad, heeft een technische ruimte waar een warmtepomp is gemaakt. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat het zwemwater eerder op een aangename temperatuur is. Het verwarmen van uw zwembad met een warmtepomp is energiezuinig. Een warmtepomp in korte tijd veel water kan verwarmen waar hij in verhouding weinig energie voor nodig heeft.

Zwembad folie
Bij dit zwembad is gekozen voor antraciet kleur zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie. De traptreden zijn nog eens apart bekleed met anti slip folie.

Zwembad verlichting
Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. De RVS verlichting in combinatie met de antraciet gewapende folie zorgt voor een prachtige uitstraling in het zwembad.

Jetstream zwembad
Om een zwembad compleet te maken kiest u voor een Jetstream. In dit zwembad is een UWE Juno Jetstream geplaatst. Deze Jetstream is voorzien van een zeer krachtige zelfaanzuigende pomp van 3.5KW 400V. Op deze manier maakt het niet uit hoe groot u het zwemba maakt. Met deze jetstream kunt perfect baantjes zwembaden. Tevens zorgt dit apparaat voor heel veel extra kinder speel plezier in het zwembad.

Polycarbonaat Lamellen Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met Polycarbonaat lammelen afdekking. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water niet afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water. Deze lamellenafdekking is onderwater geplaatst met een buismotor. Het voordeel van deze lamellen is dat ze