Bouwkundig overloop zwembad in Hoevelaken

Omvang: 9x4,5

Wil u een strak en mooi afgewerkt zwembad? Kies dan voor een bouwkundig zwembad. In Hoevelaken hebben we een prachtig bouwkundig overloop zwembad gebouwd. Dit inbouwzwembad is bekleed met antraciet kleur folie en RVS inbouwdelen. De bovenrand is afgewerkt met een hardsteen randtegel.

Bouwkundig overloopgoot zwembad
Bouwkundige zwembaden zijn in elke maat of vorm te maken. Nu heeft Waterwel zwembaden een perfecte constructie bedacht waarmee het water over de randtegel heen stroomt in een sleufje van een cm breed verdwijnt. Het mooie van een overloop zwembad is dat het waterniveau gelijkt staat met de bovenkant van de randtegel.

Zandfilterinstallatie met Waterbehandeling
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met automatische Redox en PH regeling en een UV-lamp. Deze watebehandeling in combinatie met de UV-lamp zorgen er voor dat het zwembadwater ten alle tijden glas helder is. Het zwembad water wordt via de overloopgoot naar de buffertank gestuurd. Daaruit zuigt de pomp het water aan, via de RVS inspuiters wordt het onderin het zwembad gespoten.

Zwembad Warmtepomp
Het bouwkundig bad heeft een technische ruimte waar een warmtepomp is geïnstalleerd. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat het zwemwater sneller op temperatuur is. Het verwarmen van uw zwembad met een warmtepomp is energiezuinig. Een warmtepomp kan in korte tijd veel water verwarmen waar weinig energie voor nodig is.

Zwembad folie
Bij dit zwembad is gekozen voor antraciet kleur zwembadfolie. Deze folie is gemaakt van pvc en heeft een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie perfect aansluit op de bouwkundige constructie. De traptreden zijn ook onder handen genomen en bekleed met anti-slip folie.

Zwembad verlichting
Het zwembad is uitgerust met onderwaterverlichting. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. De RVS verlichting in combinatie met de antraciet gewapende folie zorgt voor een prachtige uitstraling.

Jetstream zwembad
Om een zwembad compleet te maken kiest u voor een Jetstream. In dit zwembad is een UWE Juno Jetstream geplaatst. Deze Jetstream is voorzien van een zeer krachtige zelfaanzuigende pomp van 3.5KW 400V. Op deze manier maakt het niet uit hoe groot u het zwembad is. Met deze jetstream kunt perfect baantjes zwembaden. Tevens zorgt dit apparaat voor heel extra speel plezier in het zwembad.

Polycarbonaat Lamellen Afdekking
Tot slot is het geheel afgedekt met Polycarbonaat lamellen afdekking. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water minder snel afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water. Deze lamellenafdekking is onderwater geplaatst met een buismotor.

 

Ook interesse in een bouwkundig zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Hoevelaken of omgeving? Neem dan contact op.