Bouwkundig overloop zwembad in Etten-Leur

Omvang: 8x4x1.4/1.8m
In Etten Leur hebben we een bouwkundig overloop zwembad gemaakt. Dit prachtige zwembad is voorzien van een mooie verlichting, zwembad overkapping, jetstream, warmtewisselaar en dergelijke..

Bouwkundig overloop zwembad
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een zandfilterinstallatie van Espa met een A-technopool waterbehandeling met PH en Redox in combinatie met een UV-lamp 75 watt. Deze waterbehandeling in combinatie met de UV/lampen zorgen er voor dat het zwembad water ten alle tijden glas helder is. Het drijvende vuil wordt via de overloopgoot naar de buffertank gestuurd.

Verwarming met Warmtewisselaar
In de technische ruimte van het zwembad is een warmtewisselaar 40KW tussen het leidingwerk geplaatst. In combinatie met een CV-ketel kan het zwembad ten alle tijden worden verwarmd. Ook als de buiten temperatuur gaat zakken tot -20 graden celcius.

Alkorplan zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor donkergrijze Alkorplan gewapende folie. Deze Alkorplan zwembad folie is gewapend en heeft een dikte van 1.5mm. Deze folie wordt ter plaatse op maat gemaakt en in het zwembad gelast. Deze manier van werken zorgt er voor dat de folie ten alle tijden perfect aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met onderwaterverlichting. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. De verlichting in combinatie met de grijze gewapende folie zorgt er voor dat het zwembad geheel wordt uitgelicht.

Jetstream zwembad
Om een zwembad compleet te maken kiest u voor een Jetstream. In dit zwembad is een UWE Juno Jetstream geplaatst. Deze Jetstream is voorzien van een zeer krachtige zelf aanzuigende pomp van 3.5KW 400V. Op deze manier maakt het niet uit hoe groot uw zwembad is. Met deze jetstream kunt perfect baantjes zwembaden. Tevens zorgt dit apparaat voor extra speelplezier in het zwembad.

Laluna zwembad overkapping
Tot slot is het geheel afgedekt met een transparante Laluna zwembadoverkapping. Deze overkapping is zo gemaakt bij deze klant dat de overkapping van buiten naar binnen geschoven kan worden. Het voordeel van een zwembadoverkapping is dat je zo goed als geen vuil meer in het zwembad heb. Tevens wordt het zwembad perfect aan de bovenkant geïsoleerd met een zwembadoverkapping.

 

Ook interesse in een bouwkundig zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Etten-Leur of omgeving? Neem dan contact op.