Bouwkundig overloop zwembad in Etten-Leur

Omvang: 8x4x1.4/1.8m
In Etten Leur hebben we een bouwkundig overloop zwembad gemaakt. Dit prachtige zwembad is voorzien van een mooie verlichting, zwembad overkapping, jetstream, warmtewisselaar en dergelijke. Dit verwarmde zwembad is voorzien van alle gemakken die te krijgen zijn bij een prive zwembad.

Bouwkundig overloop zwembad
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een zandfilterinstallatie van Espa met een A-technopool waterbehandeling met PH en Redox in combinatie met een UV-lamp 75 watt. Deze waterbehandeling in combinatie met de UV/lampen zorgen er voor dat het zwembad water ten alle tijden glas helder is. Het drijvende vuil wordt via de overloopgoot naar de buffertank gestuurd.

Verwarming met Warmtewisselaar
In de technische ruimte van het zwembad is een warmtewisselaar 40KW tussen het leidingwerk geplaatst. In combinatie met een CV-ketel kan het zwembad ten alle tijden worden verwarmd. Ook als de buiten temperatuur gaat zakken tot -20 graden celcius. Deze manier van verwarmen is iets duurder als met een warmtepomp. Alleen het grote voordeel is dat je op deze manier ten alle tijden het bad kan opwarmen.

Alkorplan zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor donkergrijze Alkorplan gewapende folie. Deze Alkorplan zwembad folie is gewapen en heeft een dikte van 1.5mm. Deze folie wordt ter plaatse op maat gemaakt en in het zwembad gelast. Dit zorgt er voor dat de folie ten alle tijden perfect aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. De verlichting in combinatie met de witte gewapende folie zorgt er voor dat het zwembad geheel wordt uitgelicht.

Jetstream zwembad
Om een zwembad compleet te maken kiest u voor een Jetstream. In dit zwembad is een UWE Juno Jetstream geplaatst. Deze Jetstream is voorzien van een zeer krachtige zelfaanzuigende pomp van 3.5KW 400V. Op deze manier maakt het niet uit hoe groot u het zwemba maakt. Met deze jetstream kunt perfect baantjes zwembaden. Tevens zorgt dit apparaat voor heel veel extra kinder speel plezier in het zwembad.

Laluna zwembad overkapping
Tot slot is het geheel afdekt met een transparante Laluna zwembadoverkapping. Deze overkapping is zogemaakt bij deze klant dat de overkapping van buiten naar binnen geschoven kan worden. Het voordeel van een zwembadoverkapping is dat je bijna geen vuil meer in het zwembad heb. Tevens wordt het zwembad perfect aan de bovenkant geisoleerd met een zwembadoverkapping.

Wilt u meer informatie over bouwkundige zwembaden neem contact op met Waterwel