Bouwkundig zwembad Lunteren

Omvang: 4x2
Voor een klant in Lunteren heeft Waterwel een prachtig bouwkundig binnenzwembad gerealiseerd. Dit prachtige zwembad is voorzien van een Jetstream, onderwaterverlichting, UV lamp, filterinstallatie met een warmtewisselaar. Een prachtig en gebruiksvriendelijk privé-zwembad op bovenverdieping in bijgebouw.

Bouwkundig binnenzwembad
Het zwembad is een bouwkundig binnenzwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte / breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.

Filterinstallatie
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast is er 1 skimmers geplaatst. Deze skimmer filtert het drijvend vuil van de oppervlakte.

Warmtewisselaar:
Het bouwkundig binnenbad, heeft een technische installatie waar een warmtewisselaar is gemaakt. Deze warmtewisselaar zorgt ervoor dat in combinatie met de CV-ketel het zwemwater eerder op een aangename temperatuur is.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor witte zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt voor een prachtig gezicht in deze donkere hoek. Het zwembad wordt een pareltje op de bovenverdieping.
Wilt u meer informatie over bouwkundige binnenzwembaden neem contact op met Waterwel.