Manegebakberegening: stofvrij paardrijden

Hoe fijn is dat, heerlijk paardrijden ongeacht het weer buiten? Waterwel zorgt voor een goede vochtbalans in uw manegebak. Dankzij onze hoogwaardige manegebakberegening beschikt u over een continu vochtige rijbak. Daardoor is er veel minder stof en hebben uw paarden een prettige ondergrond om op te lopen. Een win-winsituatie voor mens en dier! De sproeiers voor de manegebakberegening monteren we aan de houten palen of in de boarding rondom de bak. Veilig en haast onzichtbaar, zodat de paarden hun benen niet kunnen beschadigen aan de sproeiers. Waterwel: een paardenbak in optimale conditie!

Manegebakberegening: beregening paardenbak

Waterwel voorziet uw manege van een systeem dat de vloer vochtig houdt. Hoogwaardige beregening voor uw paardenbak, die een goede ondergrond voor uw paarden gegarandeert. We monteren sproeiers aan de houten palen of in de boarding. Zo wordt de hele manegebak gelijkmatig gesproeid, zonder dat de paarden hun benen kunnen verwonden aan de sproeiers.

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep: